CSE/VC Zwolle hard onderuit in Sliedrecht

| 24-01-2015

CSE/VC Zwolle heeft zaterdagavond niet voor een verrassing kunnen zorgen op bezoek bij titelkandidaat Sliedrecht Sport. De volleybaldames konden in de eerste set nog redelijk meekomen (25-22), maar hadden in de overige twee sets weinig in te brengen (25-16 en 25-8). Een kleine domper voor het Zwolse team, dat eerder deze week te horen kreeg dat het op zoek moet naar een nieuwe hoofdsponsor.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Na twee jaar trekt het Centre for Sports & Education zich voor komend seizoen terug als hoofdsponsor. De samenwerking met het CSE bood het team de mogelijkheid om topsport te bedrijven, maar door het wegvallen van de hoofdsponsor staat het team komend seizoen voor een groot probleem. Aan ambitie zeker geen gebrek, maar de financiële situatie biedt zonder sponsor nauwelijks ruimte voor damesvolleybal op het hoogste niveau. Het bestuur van VC Zwolle beraadt zich op komend seizoen en verdiept zich in verschillende mogelijke oplossingen.

Partijen die interesse hebben om hoofdsponsor te worden van een eredivisie damesteam met landelijke exposure, die kunnen zich melden bij Gerard ter Haar, voorzitter van de sponsorcommissie, via sponsorcommissieno@spmvczwolle.nl of www.vczwolle.nl. Zondag 1 februari speelt CSE/VC Zwolle haar eerstvolgende wedstrijd. Het duel tegen koploper VC Sneek begint om 15.00 uur in het Landstede Sportcentrum. De toegang is gratis.

Volleybal, CSE, VC Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws