CSE Sportgala 2012 feest voor leerlingen

| 21-06-2012

Het tweede sportgala van het Centre for Sports & Education is woensdagavond vooral een feest geworden voor de leerlingen van de school. Daarnaast genoten in het Landstede Sportcentrum ook de ouders en medewerkers volop.

In totaal waren er vijftien leerlingen genomineerd. De leerlingen waren eerder dit jaar opgegeven door hun eigen docenten, trainers en begeleiders. Alle medewerkers en leerlingen mochten vervolgens hun stem uitbrengen op één van de genomineerden. Bij de bovenbouw ging de prijs voor de beste sportman naar voetballer Ibrahim Ikililou uit 5 VWO. Hockeyster Maxime Kerstholt van ZMHC (4 VWO) werd uitgeroepen tot sportvrouw van het jaar. In de onderbouw gingen de prijzen naar Nora Spraakman (volleybal, 2 VWO) en tafeltennisser Bas Hergelink (2 VMBO). Als beste nieuwkomer kwam Floris Veth uit de bus. De golfer zit in 3 Havo.

De avond werd muzikaal omlijst door een rappers-trio, bestaande uit jeugdspelers van FC Zwolle. Marieke Dollekamp, bekend van The Voice of Holland 2012, sloot de avond af met een spetterend optreden.

CSE, Landstede Sportcentrum, Ibrahim Ikililou, Bas Hergelink, Maxime Kerstholt

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws