Cor van der Geest spreekt in Coach Tour

| 15-04-2014

Judotrainer Cor van der Geest komt op donderdag 24 april naar het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Topsport Overijssel organiseert dan samen met het CSE een speciale Coach Tour ouder-editie, die bedoeld is voor ouders van talentvolle sporters. Met Cor van der Geest als gastspreker wordt de rol van ouders in de ontwikkeling van het talent centraal gesteld.

© Annet van Raalten

Coach Tour is een evenement dat is ontstaan naar aanleiding van het bekende televisieprogramma ‘College Tour’. Op 24 april is judocoach Cor van der Geest te gast in het Landstede Sportcentrum, daar waar hij gaat vertellen over zijn visie rond ouders in de topsport. Tevens kunnen de aanwezigen hem ook nog de nodige vragen stellen. “Meer dan eens heeft Van der Geest met zijn uitspraken mensen aan het denken gezet. Zo ook bijvoorbeeld met de uitspraak ‘topsport zonder ouders is onmogelijk, maar met ouders is het soms een ramp’. Op 24 april gaat hij hier verder op in”, meldt Topsport Overijssel.

Het programma begint om 19.00 uur en wordt speciaal georganiseerd voor ouders van sporttalenten die zijn aangesloten bij Topsport Overijssel. Ook zijn ouders van CSE-leerlingen welkom. Om aanwezig te kunnen zijn is aanmelding via de mail noodzakelijk. Dit kan tot en met 18 april via zwolleno@spmtopsportoverijssel.nl en onder vermelding van ‘Coach Tour’. “Wij willen vragen om bij aanmelding tenminste één te stellen vraag toe te voegen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er daarom snel bij.”

CSE, Landstede Sportcentrum, Topsport Overijssel, Coach Tour

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws