Competitieteam WRZV onder andere naam

| 11-10-2018

Het zaalvoetbalteam van WRZV Zwolle, spelend in de topklasse, komt met ingang van dit seizoen uit onder de naam WRZV/Schildersbedrijf Groeneveld & Zn. Daarnaast is het geel zwarte-tenue ingeruild voor een tenue van Schildersbedrijf Groeneveld & Zn en kledingsponsor L&M Workwear uit Genemuiden.

De formatie van WRZV Zwolle promoveerde afgelopen seizoen naar de topklasse, maar dat was voor Schildersbedrijf Groeneveld & Zn niet de hoofdreden om te gaan sponsoren. “Promotie is altijd leuk en helemaal als je spreekt over het derde landelijke niveau. Toch hadden we ook in de hoofdklasse onze naam verbonden aan het zaalvoetbalteam. De sfeer en diversiteit in de WRZV spreekt mij enorm aan. Ik ken veel jongens van het zaalvoetbalteam, want ook mijn broertje Jeffrey Groeneveld maakt er deel van uit. De binding is dan veel groter”, duidt Mike van Leeuwen, directeur van Schildersbedrijf Groeneveld & Zn.

Middenmoot
Onder de nieuwe naam staat de formatie na vier wedstrijden keurig in de middenmoot. Afgelopen week kwam het uit tegen Jong Eagles uit Oldenzaal en die opponent werd met duidelijke cijfers verslagen. Tom IJzerman opende de score, Marc van der Vegte maakte de 2-0 en via Jabir Mazouz en Rachid Lahzal werd er met 4-2 gewonnen. “Het stond goed en we wisten de rust te behouden. We hebben het rustig uitgespeeld en uiteindelijk kwamen er in de omschakeling vanzelf kansen”, aldus IJzerman.

Voetbal, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws