Club2Move ook in Stadshagen een succes

| 19-01-2012

Club2Move, een samenwerkingsverband tussen SportService Zwolle, Travers Welzijn en GGD IJsselland, is ook in Stadshagen spetterend van start gegaan. Woensdagmiddag zorgden de jongeren uit de wijk voor een mooie opening van het project. Zij konden onder andere deelnemen aan een pannatoernooi. In Diezerpoort is het initiatief al sinds 2008 bekend en tevens een succes.

Het project richt zich op het stimuleren van een gezonde en actieve leefstijl onder jongeren van 10 tot en met 18 jaar. De gehele middag stond woensdag in het teken van gezondheid, sport en plezier voor de tieners. De Club2Move-werkgroep, bestaande uit enkele tieners en jongeren, jongerenwerker Ferdi Celik (Travers Welzijn) en combinatiefunctionaris Arno de Swart (SportService Zwolle), heeft deze middag voorbereid, gepromoot bij de basisscholen en tot uitvoering gebracht. Naast aandacht voor het sportieve aspect hadden de tieners en jongeren ook gedacht aan het thema gezondheid, want geheel gratis werden de bezoekers getrakteerd op een fruitsalade.

Door het grote succes van Club2Move in de wijk Diezerpoort hebben de samenwerkende organisaties besloten het concept ook uit te rollen naar andere wijken in Zwolle, waaronder Stadshagen. De Club2Move-werkgroep zal vanaf deze week in Stadshagen regelmatig activiteiten organiseren op het gebied van sport, bewegen en gezondheid voor tieners in de leeftijd vanaf 10 jaar. Voor meer info kun je terecht op www.stadskids.nl en www.level-z.nl.

Club2Move, SportService Zwolle, Stadshagen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws