Clinic Raemon Sluiter bij ZTC De Pelikaan

| 16-03-2013

Voormalig proftennisser Raemon Sluiter brengt zaterdag 23 maart een bezoek aan de open dag van ZTC De Pelikaan. Hij zal daar een twee uur durende clinic verzorgen, waarbij gelegenheid is om een balletje met hem te slaan. “Het is voor ons een grote verrassing om Raemon tijdens de open dag in ons midden te hebben”, aldus voorzitter Wim Sterken.

© Annet van Raalten

Iedereen die gratis en geheel vrijblijvend een balletje wil slaan is zaterdag 23 maart van 13.00 tot 16.00 uur van harte welkom. De open dag is bedoeld om mensen op een leuke en originele manier nader kennis te laten maken met de tennissport en de vereniging. Voor rackets en begeleiding wordt gezorgd. In verband met de komst van Raemon Sluiter heeft de tennisclub besloten om tijdens de open dag een aantrekkelijke korting te bieden op de contributie voor het lidmaatschap en de tennislessen. Dit als extra stimulans voor jong en oud om te gaan tennissen.

Voor Raemon Sluiter is sportpark De Pelikaan geen vreemd terrein. In juni 2011 opende hij op de Zwolse tennisbanen het Pinkstertoernooi van ZTC De Pelikaan. Sluiter speelde een demonstratiewedstrijd tegen Kampenaar Mark Vosteveld, maar de voormalig toptennisser moest tot het uiterste gaan om het duel te winnen.

© Annet van Raalten
Tennis, Sportpark De Pelikaan, ZTC De Pelikaan, Raemon Sluiter

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws