Cliënten Driezorg lopen wandeltweedaagse

| 10-07-2012

Bewoners van de Driezorg-locaties Havezate, Fermate en Rivierenhof lopen een variant van de bekende Nijmeegse Vierdaagse. Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli heeft de Driezorg Wandeltweedaagse plaats. De cliënten lopen een route in en om de wijken Holtenbroek en Aa-landen.

Dit jaar staat de wandeltweedaagse onder andere in het teken van de Stichting Mont Ventoux: www.grootverzettegenkanker.nl. Deelnemers sponsoren Driezorg-medewerkers van verschillende locaties die voor deze stichting de bekende Franse berg op 1 september 2012 beklimmen. Woonzorgcentrum Rivierenhof loopt de wandeltweedaagse op dinsdagochtend en vrijdagochtend om 10.30 uur. De organisatie van deze wandeling is in samenwerking met Kinderdagverblijf Poppejans en Zorgcombinatie Zwolle, locatie De Riethorst.

Driezorg-locatie Havezate start op dinsdagmiddag en donderdagmiddag om 14.30 uur, samen met Fermate. De wandelingen zijn onder begeleiding van onder andere het Rode Kruis en verkeersregelaars. Op de laatste wandeldag worden de deelnemers feestelijk onthaald met muziek, gladiolen en medailles.

Wandelen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws