Cheque van 2.014 euro voor goede doelen

| 17-06-2014

Onder het genot van een hapje en een drankje hebben de winnaars van de Rabobank Business Run (Zwolse Halve Marathon) en de CRAFT Business Run (4 Engelse Mijlen) dinsdag bij Scania, hoofdsponsor van de Zwolse Halve Marathon, hun prijzen in ontvangst genomen. Daarnaast werden de snelste scholierenteams in het zonnetje gezet en kregen de goede doelen ieders een cheque van 2.014 euro.

© Annet van Raalten
© Annet van Raalten
© Annet van Raalten

Het sterkste team van Gezondheidsdienst voor Dieren (Henry Visscher, Theo Lam, Arjan Stegeman, Marco de Winter en Michel Swarts) werd zaterdag 14 juni eerste tijdens de veertiende Zwolse Halve Marathon en kreeg dinsdag de flinke wisselbeker. Het podium bij de Rabobank Business Run werd gecomplementeerd door een team van Landstede (vorig jaar nog winnaar) en een team van bouwbedrijf Salverda. De eerste prijs bij de CRAFT Business Run ging naar team vijf van CRAFT Benelux. Het drietal Adriaan Fransen, Edwin Slijkhuis en Saffira Kiewiet was op de 4 Engelse Mijlen duidelijk te snel voor de andere bedrijventeams. Het snelste team van Allewijnse Zwolle en team zes van Van der Kamp BV eindigden respectievelijk als tweede en derde.

De organisatie van het grootste loopevenement van Zwolle had ook dit jaar drie goede doelen aan de Scania Zwolse Halve Marathon gekoppeld. Alle hardlopers konden tijdens de inschrijving voor de Scania Zwolse Halve Marathon of de Wavin 4 Engelse Mijlen er (geheel vrijblijvend) voor kiezen om geld te doneren aan Stichting De Cirkel, Stichting KIDS Zwolle en Stichting Semmy. Dit heeft uiteindelijk een prachtig bedrag opgeleverd, want de drie genoemde stichtingen kregen uit handen van Frederik Allard, algemeen directeur van Scania, allen een cheque ter waarde van 2.014 euro.

© Annet van Raalten
© Annet van Raalten
© Annet van Raalten
Scania Zwolse Halve Marathon, Hardlopen, Rabobank, Scania

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws