Buurtsportdag op drie Zwolse sportparken

| 26-04-2012

SportService Zwolle sluit de Nationale Sportweek vrijdag af met de buurtsportdag. Zo’n negenhonderd basisschoolkinderen, verspreid over drie Zwolse sportparken (De Verbinding, De Pelikaan en De Marslanden), maken op deze dag kennis met verschillende sport- en beweegmogelijkheden die door Zwolse sportverenigingen op desbetreffende sportparken worden aangeboden.

Op de sportparken De Verbinding en De Pelikaan verzamelen zich vrijdagochtend kinderen uit de groepen 5 en 6 van de basisscholen uit de directe omgeving. Op sportpark De Marslanden duurt de buurtsportdag tot ’s middags 15.00 uur. Maar daar komen naast de kinderen uit de groepen 5 en 6 ook de kinderen uit de groepen 7 en 8 in beweging. Het doel van SportService Zwolle met de buurtsportdag is de kinderen op een leuke en afwisselende wijze kennis te laten maken met het aanbod van de Zwolse sportverenigingen. Daarnaast is het voor de verenigingen een mogelijkheid zich te profileren bij de doelgroep.

SportService Zwolle, Sportpark De Pelikaan, Sportpark Marslanden, Sportpark De Verbinding, Nationale Sportweek, Buurtsportdag

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws