Buitensport Zwolle organiseert open dag

| 27-03-2015

Buitensport Zwolle houdt op vrijdag 3 april een open dag. Het bedrijf heeft na tweeënhalf jaar een vaste stek op camping De Agnietenberg en wil die maar wat graag aan alle nieuwsgierigen tonen. “Jong en oud kan op deze dag gratis komen vlotbouwen, SUPpen en kickbiken. Ook is er de gelegenheid om te genieten van een kopje koffie of thee”, vertelt Erik-Paul van der Kolk van Buitensport Zwolle.

Buitensport Zwolle is al een geruime tijd bezig, maar had nog altijd niet de beschikking over een eigen onderkomen. Vorig jaar werkte Buitensport Zwolle samen met camping De Anietenberg en vanuit daar kwamen de huidige ontwikkelingen tot stand. Nabij de recreatieplas van De Agnietenberg beschikt Buitensport Zwolle nu over een eigen vaste stek en een blokhut. “Bijna alle uitjes die wij aanbieden zijn op deze locatie uit te voeren. Ze passen geweldig bij het bos- en waterrijke gebied”, zegt Van der Kolk. Het scheelt Buitensport Zwolle ook het nodige logistieke werk. “Overnachten, een uitdagend activiteitenprogramma en/of een heerlijke verzorgde BBQ, het kan nu allemaal op één locatie.”

De onderneming is maar wat trots op de nieuwe locatie en houdt zodoende een open dag. Op 3 april, Goede Vrijdag, zijn alle geïnteresseerden welkom om een kijkje te nemen en enkele activiteiten te proberen. “Zo kunnen families elk even uur meedoen aan een gezinsbootcamp. Daarin wordt in dertig minuten duidelijk wie het fitst is”, legt Van der Kolk uit. De open dag begint op 3 april om 10.00 uur en is rond de klok van 15.30 uur ten einde. Voor meer informatie zie www.buitensportzwolle.nl.

Agnietenplas, Buitensport Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws