Broertjes Shimeri alweer terug naar Dieze

| 21-08-2015

De Zwollenaren Nima en Wahid Shimeri keren alweer terug naar Dieze West. Althans, dat is de stellige wens van de broertjes, die eerder deze zomer de overstap maakten van Dieze West naar WHC in Wezep. “WHC is een mooie club met leuke mensen, maar wij hebben gewoon heimwee naar onze vrienden bij Dieze West”, vertelt Nima Shimeri, de jongste van de twee vleugelaanvallers.

Voor Nima en Wahid begon bij WHC de voorbereiding op het nieuwe seizoen eind juli en nu enkele weken later hebben de heren dus besloten weer te vertrekken. “Mijn broer en ik zijn goed ontvangen bij WHC, maar hadden het toch niet naar onze zin”, stelt Nima, die net als Wahid afgelopen donderdag ontbrak op de training van de eersteklasser. “Er speelt wel wat, maar wij willen eerst goed uitzoeken wat precies. En zolang wij nog geen contact hebben gehad met de jongens, doen wij hier geen verdere mededelingen over”, reageert WHC-voorzitter Robert During, die in ieder geval kan bevestigen dat de gebroeders Shimeri zaterdag niet in actie komen in het bekerduel tegen uitgerekend Dieze West. De confrontatie tussen beide ploegen maakt de kwestie extra pikant.

De bekerwedstrijd tussen zondagclub Dieze West, dat afgelopen seizoen is gepromoveerd naar de hoofdklasse, en WHC, dat juist is gedegradeerd naar de eerste klasse D van het zaterdagvoetbal, start zaterdag om 18.00 uur op sportpark Muldersingel in Wezep. “Wij gaan misschien wel even kijken, maar komen niet in actie”, stelt Nima Shimeri. Volgens de twee Zwollenaren is er door WHC begripvol gereageerd op hun besluit om WHC alweer te verruilen voor Dieze West. “Ze waren begripvol en gaven aan dat wij ons hart moesten volgen.”

Voetbal, WHC, Dieze West, Nima Shimeri

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws