‘Branco slijpt de messen’ zegeviert opnieuw

| 28-09-2019

Het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz is - net als vorig jaar - gewonnen door ‘Branco slijpt de messen’. Het winnende team kwam vrijdagavond in het Landstede Sportcentrum tot een totaal van 97 punten en bleef daarmee de concurrentie ruim voor. De teams ‘George Weah for President’ en ‘Jerry Bruckheimers’ werden respectievelijk tweede en derde.

© Jan Burgman Fotografie
© Jan Burgman Fotografie
© Jan Burgman Fotografie

In een sfeervolle ambiance streden er liefst 95 teams - een recordaantal - om de felbegeerde trofee. De teams van minimaal twee en maximaal vier personen kregen honderd pittige vragen voorgeschoteld. En aan het eind van de avond werd bekend welk team zich een jaar lang Zwols Kampioen Voetbalquiz mag noemen. Die eer ging dus opnieuw naar het viertal met de teamnaam ‘Branco slijpt de messen’. De winnende formatie verzamelde maar liefst 97 punten en pakte daarmee zeven punten meer dan de nummer twee: ‘George Weah for President’. Met 89 punten eindige het team ‘Jerry Bruckheimers’ op een keurige derde plaats.

Het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz, een initiatief van Hans Roman en Maarten de Waart, werd voor het tweede achtereenvolgende jaar gepresenteerd door Daniel Godinho Veiga, bekend van RTV Oost. Wilco Jansen fungeerde traditiegetrouw als scheidsrechter.

Uitslag Zwols Kampioenschap Voetbalquiz 2019!

© Jan Burgman Fotografie
© Jan Burgman Fotografie
© Jan Burgman Fotografie
Voetbal, Landstede Sportcentrum, Voetbalquiz Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws