Bram van Polen tot 2015 in Zwolse dienst

| 31-10-2011

Bram van Polen ligt tot en met 2015 vast bij FC Zwolle. De multifunctionele speler, al voor het vijfde seizoen een vaste waarde in de selectie van de Overijsselse club, heeft maandag zijn contract met drie seizoenen verlengd. Ook met doelman Leon ter Wielen en verdediger Gieljan Tissingh kwam de huidige nummer één van de Jupiler League een langer verblijf overeen.

In de zomer van 2007 kwam Bram van Polen over van Vitesse en hij ontpopte zich sindsdien als speler die op meerdere posities inzetbaar is. Hij speelde in de afgelopen jaren onder meer als rechtsbuiten, rechter middenvelder en in het lopende seizoen is hij de vaste rechtsback in het elftal van Art Langeler. De 26-jarige Van Polen tekende voor drie seizoenen bij als speler en heeft een optie bedongen om aan het einde van de contracttermijn actief te zijn op de commerciële afdeling van FC Zwolle.

Het contract van Leon ter Wielen werd verlengd tot de zomer van 2014. De Ommenaar kwam in de zomer van 2010 over van Veendam. Hij nam als vervanger van Diederik Boer tot nu toe in zeven wedstrijden plaats onder de lat. FC Zwolle heeft daarnaast de optie in het contract van Gieljan Tissingh gelicht. Na dit lopende seizoen is hij nog één jaar actief in Zwolle. Hij is eveneens contractspeler sinds 2010.

Voetbal, FC Zwolle, Bram van Polen, Gieljan Tissingh, Leon ter Wielen

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws