Boys strikt Westerbeek en Van der Vlist

| 11-06-2018

De aanvallers Kevin Westerbeek en Jeffrey van der Vlist maken in de zomer de overstap van Be Quick ‘28 naar Zwolsche Boys. Doel van beide spelers: minuten maken, scoren, en bovenin de derde klasse meedraaien.

Jeffrey van der Vlist in het shirt van Be Quick '28 - © Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

“Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging”, stelt de 21-jarige Kevin Westerbeek enthousiast. Hij omschrijft zichzelf als centrumspits, die ook op de flanken en achter de spits uit de voeten kan. Na een seizoen met minder speeltijd dan gehoopt, hoopt hij in Zwolle-Zuid weer geregeld aan de aftrap te mogen staan. “Ik heb positieve gesprekken gehad bij de club. Zwolsche Boys wil geen middenmoter zijn, maar bovenin meedraaien. Dat spreekt mij aan. En dat Jeffrey hier ook naartoe gaat, helpt natuurlijk ook.”

De 28-jarige Jeffrey van der Vlist keert voor de derde keer terug bij Zwolsche Boys, de club waar hij zijn beste seizoenen kende. Na uitstapjes richting Berkum, KHC en Be Quick ‘28 wil hij nu daadwerkelijk bij Boys blijven. “Hier heb ik mijn mooiste jaren doorgebracht en ik hoop graag binnen de club af te sluiten.” De aanvaller hoopt na een fikse knieblessure weer aan het voetballen toe te komen. “Hopen dat de knie het houdt en dan met het team in de top vijf meedraaien."

Voetbal, Be Quick ’28, Zwolsche Boys

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws