Borstband bij jaarabonnement ProfitGym

| 14-03-2012

Wie zich deze maand nog aanmeldt bij ProfitGym in Zwolle of Ommen ontvangt bij het afsluiten van een jaarabonnement bij de sportschool een gratis borstband ter waarde van 24,95 euro. Eenmaal aangemeld kun je voor 4,95 euro elke week onbeperkt sporten op beide locaties, krijg je persoonlijke begeleiding en een speciaal trainingsschema voorgeschoteld. Om gebruik te maken van deze korting moet je wel even deze printbon meenemen!

Sporten bij ProfitGym is net even iets anders. Natuurlijk kun je er gezellig sporten en zijn de groepslessen sportief en leuk en de faciliteiten top, maar de prijs is anders dan bij de meeste andere fitnesscentra. Bij ProfitGym betaal je 4,95 euro per week en daarmee is de sportschool de goedkoopste in de wijde omtrek van Zwolle en Ommen. Beide centra zijn zeven dagen per week geopend en op werkdagen zelfs van 07.00 tot 23.00 uur. Online kun je je eenvoudig aanmelden voor groepslessen en eventueel later net zo makkelijk afmelden.

Met de overstapservice maakt ProfitGym bovendien laagdrempelig om direct te starten, ook als je nu al bij een andere sportschool staat ingeschreven. Als je nu inschrijft terwijl je huidige abonnement nog drie maanden loopt, betaal je zelfs de eerste drie maanden niets bij ProfitGym. Neem in dat geval bij aanmelding een kopie van je opzegbrief mee. Na de einddatum in die opzeggingsbrief betaal je gewoon de vaste prijs van 4,95 per week. Als je nu extra betaalt voor bijvoorbeeld douches wordt dat niet gecompenseerd, bij ProfitGym is immers alles all-in. Kijk voor meer informatie op www.profitgym.nl.

ProfitGym, Fitness

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws