Bordspel voor Zwollenaar Jacco Vonhof

| 19-06-2011

Stichting Sportief Zwolle heeft met trots een exemplaar van het zelf ontwikkelde, unieke ‘Sportief Zwolle Bordspel’ overhandigd aan Zwollenaar Jacco Vonhof, eigenaar van Novon Schoonmaak en tevens lid van onze Raad van Advies. Het Sportief Zwolle Bordspel is een gezelschapsspel voor de hele familie en volledig gericht op Zwolle. “Het ziet er heel mooi uit”, aldus Vonhof.

Het spel bestaat uit een speelbord met daarop afgebeeld alle Zwolse sporten, aandelen met op de achterkant de Zwolse sportverenigingen, kanskaarten, gele/rode kaarten, bankbiljetten, pionnen en dobbelstenen. Het spel dat hiermee wordt gespeeld is een sportbeleggingsspel, waarbij aandelen gekocht en verkocht worden; dividend bij bezoek aan verenigingen moet worden betaald; aandelen op de koers variëren; en kanskaarten een rol spelen. Dit spannende spel is geschikt voor jong en oud.

Het bordspel is een initiatief van de Stichting Sportief Zwolle. Verschillende Zwolse bedrijven en instellingen dragen het project door middel van sponsoring een warm hart toe. Het gaat hierbij om Rabobank IJsseldelta, Zwolle Marketing, Landstede, Centre for Sports & Education, Zwolle Gezonde Stad, Zilveren Kruis Achmea, FC Zwolle United, Stichting Samenwerkende Sportclubs De Pelikaan, Samen maken we de Stad en SportService Zwolle.

Via www.sportiefzwolle.nl/bordspel is het gezelschapsspel te koop. Het spel ligt verder in de fanshop van FC Zwolle, VVV Zwolle en bij SportService Zwolle. De introductieprijs van het Sportief Zwolle Bordspel is 19,95 euro. Van dat bedrag gaat een deel naar het Jeugdsportfonds Zwolle en daarnaast steun je met de aanschaf van het spel natuurlijk Stichting Sportief Zwolle. Het team van Sportief Zwolle wenst je alvast veel speelplezier!

Jacco Vonhof, Sportief Zwolle Bordspel

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws