Bordeaux Groen verrast KPS Steigerbouw

| 16-02-2018

In de WRZV-zaalcompetities zorgde Bordeaux Groen deze week voor de grootste verrassing van de speelronde. De hoofdklasser speelde tegen het foutloze KSP Steigerbouw en wist die ploeg het eerste puntenverlies van het seizoen toe te dienen: 3-3. Achtervolger FC Hummel nadert KPS tot op drie punten.

Het puntenverlies van KSP Steigerbouw kwam FC Hummel goed uit. Hummel won vorige week van New York Pizza en komt zodoende weer in de buurt van de lijstaanvoerder. Titelverdediger Vastgoed Dalfsen komt dit seizoen moeizaam op gang en ook ditmaal werd er verloren. De Belgische Keizer 2 was met 3-5 te sterk. Europanel en Dozend/Krijtje FC deelden met een 3-3 gelijkspel de punten, terwijl YBC een belangrijke zege boekte op concurrent KARBA: 8-5. In de hoofdklasse A bleef Gebroeders Postma ongeslagen. De koploper was met liefst 9-2 te sterk voor Bola-Lah! Satu en daardoor blijft de concurrentie op gepaste afstand.

In de eerste klasse A kwam de goede reeks van Exact Software ten einde, want er werd met 0-5 verloren van De Belgische Keizer 1. Ballin verloor in een boeiend duel met 5-6 van Old Stars United en Cycloon Zwolle kwam flink tekort tegen VIPS: 1-7. Present won met 5-1 van FC Auto Siero. In de eerste klasse C waren de druiven voor Le Gong zuur. De nummer twee verloor met 2-6 van Jan Groen en moet de titelaspiraties voorlopig in de ijskast zetten. Poppe Advocatuur wist Admiraal Steakhouse met 8-2 te verslaan en Neptunes ’12 en ZVV Pruts speelden met 2-2 gelijk.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws