Bluefinger Wolves volgende zaalkampioen

| 01-06-2018

Bluefinger Wolves heeft de titel in de tweede klasse A van de WRZV-zaalcompetities op haar naam gezet. De formatie was op de slotdag van de competitie met 8-3 te sterk voor Motivo en dat was voldoende om het kampioenschap te mogen vieren. De Mooie Mannen Brigade gaf de tweede plaats nog uit handen.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De strijd om de titel was er eentje van de lange adem, want op de slotdag deden er nog meerdere teams mee. Bluefinger Wolves was de favoriet en via een 8-3 zege op Motivo werd die rol waargemaakt. In het kielzog van de kampioen streden De Mooie Mannen Brigade en FC Blikkie om plaats twee. Blikkie was in een rechtstreeks duel met 4-2 te sterk, waardoor het de tweede plaats bemachtigde. Daardoor mocht het ook de tweede periodetitel vieren, aangezien Café De Hetebrij verrassend verloor van Absens Carens 2: 9-7. De supporters van PEC Zwolle verloren met 4-6 van De Haan Caravans en Bever Boys ging met 3-2 voorbij aan TGL Football.

In de tweede klasse B zijn de prijzen ook verdeeld. All Stars werd de onbetwiste kampioen en gaat volgend seizoen een klasse hoger spelen. Wilco's Ultimate Team en Macs Moves zijn de periodekampioenen en komen op vrijdag 6 juli in actie tijdens de kampioensavond. In de eerste klasse D was de tweede periode een prooi voor KGK Klusgeklaard, want die ploeg won met 10-5 van Pandje 2.0. De eerste periode kwam, door het kampioenschap van Innofeet, in handen van Keijl Flevo Holland. Keijl verloor zelf met 11-6 van Absens Carens 1, terwijl Tiki-Taka met 8-6 te sterk was voor ZVT Edon.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws