Binnenstad decor voor Beach Soccer Zwolle

| 17-06-2013

In navolging van de Zwolse Beachsportdagen in 2012 wordt er dit jaar in het laatste weekend van juni opnieuw een sportief strandevenement georganiseerd in Zwolle. Op 28, 29 en 30 juni is de Zwolse binnenstad het decor voor Beach Soccer Zwolle. De organisatie is in handen van Las Rosas, De Castelyn en Sillie Dilürü. Samsung Business Center Oost is de hoofdsponsor en creëert een VIP Lounge.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Tijdens Beach Soccer Zwolle staan er een groot aantal beachsoccer wedstrijden op het programma. Zo is er op vrijdag 28 juni in de middag een toernooi voor kinderen, met aansluitend een toernooi voor bedrijventeams. Rond de klok van 18.30 uur beginnen de KNVB Beach Soccer Series voor amateurs. Op de eerste avond bijten de vrouwen het spits af. De mannen van de Beach Soccer Series strijden zaterdag in de binnenstad voor een ticket naar de finale in Scheveningen. Organisator Sillie Dilürü komt op de tweede dag van het driedaagse evenement zelf ook in actie. Met zijn All Star-team neemt hij het zaterdag 29 juni om 17.30 uur op tegen het FC Zwolle-kampioensteam van 2002.

Op zaterdag vindt ook het Samsung Business Event plaats. Samsung Business Center Oost heeft Rintje Ritsma ingeschakeld als gastspreker. De zaterdag wordt afgesloten met een Beach Party. En tot slot staat de zondag in het teken van KNVB Eredivisie Beach Soccer. Om 11.00 uur beginnen de eerste teams en na afloop is het nog de beurt aan de Zwolse horecateams. Het hele evenement wordt afgesloten met een ouderwetse Hollandse avond. Kijk voor meer informatie op www.beachsoccerzwolle.nl.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
Voetbal, Beachsoccer, Beach Soccer Zwolle, Sillie Dilürü

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws