Bertus Gazenbeek wint Papendalcross

| 12-12-2010

BB-loper Bertus Gazenbeek heeft zaterdag de Papendalcross bij de masters op zijn naam geschreven. Bertus liep de 8.100 meter lange cross in 27 minuten en 34 seconden. “Het was mijn eerste cross en een geweldige ervaring. Het parcours was door de vele blubber super zwaar. Onderweg heb ik enorm afgezien, dus de overwinning is fantastisch”, aldus een zeer tevreden Bertus. Op de 2.100 meter wist Alfred Rekers van PEC 1910 beslag te leggen op een keurige tweede plaats bij de masters. De 2.100 meter legde hij af in 7'35.

IJsbrand Reijneveld en zijn zoon Reinier deden zaterdag namens de BB-lopers mee aan de Vlinderloop over 11,1 kilometer in Houten. Deze wedstrijd liep IJsbrand als testloop voor de 10 kilometer van Linschoten volgende week zaterdag. Hinder ondervonden alle lopers vooral van de stevige tegenwind. De temperatuur was met 8 graden perfect. IJsbrand liep de eerste vijf kilometer in 22’15, bij het 10-kilometerpunt stond de klok op 45’51 en hij finishte uiteindelijk na 50 minuten en 51 seconden. Reinier deed er net iets langer over en finishte in een tijd van 52’31.

Tot slot liep BB-loper Bernard Nitrauw zaterdag in Nijkerk na een paar maanden blessureleed weer zijn eerste wedstrijd over 10 kilometer. Bernard finishte na 38 minuten en 25 seconden en kon tevreden terugkijken op zijn eerste wedstrijd.

Atletiek, Hardlopen, BB-lopers, IJsbrand Reijneveld, Bertus Gazenbeek, Reinier Reijneveld, Bernard Nitrauw, Alfred Rekers

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws