Bert Ridder winnaar van Yelloo Sportfoto

| 08-12-2012

De turnfoto van Bert Ridder is verkozen tot ‘Yelloo Sportfoto van de Maand’ november. Op de fraaie actiefoto is te zien hoe zijn zoon Elias in de ringen hangt in een spreidhoeksteun. “Ik heb de foto gemaakt tijdens het districtskampioenschap Oost op 10 november in Beekbergen”, vertelt de trotse winnaar.

Tijdens de turnwedstrijd in Beekbergen, de eerste van het nieuwe seizoen, werd de jonge Zwollenaar tweede in zijn categorie (instap 9, eerste divisie). Een week later deed Elias mee aan de strijd om de Nationale Team Cup (NTC) in de Topsporthal in Almere. De door zijn vader ingestuurde foto wordt door Yelloo beloond met een uitvergroting op doek, mooi gespannen in een steigerframe. En aangezien Elias Ridder uitkomt voor RKDOS uit Kampen krijgt de uitvergroting een mooi plekje bij de Kampense gymnastiekvereniging.

Heb jij onlangs ook een mooie foto gemaakt van een sportieve activiteit in Zwolle (of omgeving)? Aarzel dan niet om deze in te sturen! Wie weet wordt jouw bijdrage dan wel als winnaar van de maand december gekozen. Dus ga snel naar ‘Yelloo Sportfoto van de Maand’ en stuur jouw foto in. Veel succes!

Prijsvragen, Yelloo Sportfoto van de Maand

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws