Berkum strikt routinier Kolk en In ‘t Veld

| 08-05-2014

Berkum heeft voor het voetbalseizoen 2014-2015 opnieuw twee spelers voor de selectie aangetrokken. Het gaat om Arjan Kolk van SC Genemuiden en Jeroen in ’t Veld die overkomt van DZC ‘68. De eerder aangekondigde komst van verdediger Caleb Rahajaan gaat niet door, omdat de nu voor WHC spelende verdediger daar alsnog van afziet.

Arjan Kolk (34) is een verdediger/middenvelder met een grote staat van dienst bij Genemuiden, waarvoor hij liefst veertien seizoenen uitkwam en meer dan 300 wedstrijden in de hoofd- en topklasse speelde. Dit seizoen kreeg hij echter maar weinig basisplaatsen. En toen Genemuiden in april liet weten dat er in de komende jaargang geen plek meer voor hem was in de hoofdmacht, kondigde hij aan op zoek te gaan naar een andere club. Kolk is een gedreven speler, die altijd voorop gaat in de strijd en nog een aantal jaren wil laten zien dat hij met zijn grote inzet van waarde kan zijn voor een eerste elftal.

Jeroen in ’t Veld is nu nog aanvoerder bij DZC ‘68 in Doetinchem dat onlangs kampioen werd in de derde Klasse D. Hij speelt vooral op het middenveld en pikt regelmatig een doelpuntje mee, maar kan ook in de verdediging uit de voeten. Omdat hij in Zwolle is komen wonen trainde de 24-jarige In ‘t Veld al enige tijd mee bij Berkum, waar hij in het komende seizoen dus ook deel zal uitmaken van de hoofdselectie. Eerder werd al bekend dat spits Jaouad Akloud (27) Dieze West verruilt voor Berkum. Verder komt verdediger Jordi Lemmens (29) over van zondaghoofdklasser Rohda Raalte. En ook doelman Koen Verburg (25) wordt toegevoegd aan de Berkum-selectie. Verburg keepte eerder bij eersteklasser Oranje Nassau Groningen en ZZVV in Zuidwolde.

VV Berkum, Voetbal, Hoofdklasse C

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws