Berkum schiet niet veel op met gelijkspel

| 23-01-2010

VV Berkum heeft de competitie zaterdagmiddag op eigen veld hervat met een 1-1 gelijkspel tegen het lager geklasseerde Nunspeet. Daarmee schiet de ploeg van trainer Michel van Oostrum niet veel op, maar blijft het wel vijfde in de hoofdklasse C.

In de beginfase hanteerden beide ploegen vooral de lange bal. Dit resulteerde nauwelijks tot grote kansen. Na ongeveer twintig minuten kwam de tuisploeg wat beter in het spel. Niet veel later - 25ste minuut - zette Marc van der Meulen zijn ploeg op het goede spoor. Hij schoot van buiten het strafschopgebied de bal diagonaal en onhoudbaar tegen de touwen, na goed voorbereidend werk van Pascal Diender.

De voorsprong van Berkum was echter van korte duur, want nog voor de thee kwam Nunspeet langzij dankzij een gelukkige vrije trap. Patrick Pluim liet Berkum-doelman Mathijs Bouwhuis kansloos door de bal via een Berkum-verdediger in het doel te schieten. In de tweede helft probeerde vooral Berkum aan te vallen, maar werd eigenlijk nauwelijks gevaarlijk.

VV Berkum, Voetbal, Marc van der Meulen, Pascal Diender, Mathijs Bouwhuis, Hoofdklasse C

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws