Berkum ontbreekt op Jo van Marle toernooi

| 25-11-2015

Berkum is op dinsdag 29 en woensdag 30 december de grote afwezige op het jaarlijkse Jo van Marle zaalvoetbaltoernooi. De winnaar van 2012 en 2013 heeft besloten om af te zien van deelname en dit geldt ook voor vierdeklasser Wijthmen. De overige Zwolse voetbalclubs doen wel mee aan de traditionele afsluiter van het kalenderjaar, dit jaar opnieuw in de WRZV-hallen.

In de WRZV-hallen laten de veldvoetballers voor één keer hun kunsten zien in de zaal. Vorig jaar ging het sterke HFC Storica met de bokaal naar huis, nadat het in de finale met liefst 5-1 te sterk was voor Berkum. Dit jaar is Berkum dus niet aanwezig, maar dit geldt wel voor Dieze West, HTC, Ulu Spor, Edon, SVI, HFC Storica, ZAC, Be Quick, SV Zwolle, CSV, VSW, WVF en Zwolsche Boys. Beide speeldagen beginnen om 18.30 uur. De poule-indeling wordt op een later moment bekend gemaakt.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
VV Berkum, Voetbal, Be Quick ’28, ZAC, SVI, WVF, Zwolsche Boys, CSV ‘28, SV Zwolle, HTC, VSW, Wijthmen, WRZV-hallen, Ulu Spor, Edon, Dieze West, HFC Storica, Jo van Marle zaalvoetbaltoernooi, Zaalvoetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws