Berkum legt aanvaller Andrej Piljic vast

| 07-02-2018

Hoofdklasser Berkum heeft met het vastleggen van aanvaller Andrej Piljic opnieuw een speler ‘van buitenaf’ aan de hoofdselectie voor het seizoen 2018-2019 toegevoegd. De spits, die over enkele weken 23 jaar wordt, speelt nu nog voor eersteklasser DOS ‘37 in Vriezenveen.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Piljic kan zowel op de rechter- als de linkerflank van de aanval uit de voeten en beschikt over een goede passeertechniek. De snelle spits kan ook worden ingezet als aanvallende middenvelder en is daarnaast specialist in het nemen van vrije trappen. Hij begon bij PH in Almelo en kwam daarna drie seizoenen uit voor tweededivisionist HHC Hardenberg, waar hij echter weinig minuten in de hoofdmacht kreeg. Bij zowel PH als HHC speelde Piljic samen met Hoeseb Yakob, die vorig jaar al van de Hardenbergse club naar Berkum ‘verkaste’. Na één seizoen bij DOS ‘37 ziet Andrej Piljic zijn nieuwe club Berkum als een interessante sportieve uitdaging.

Eerder werd bekend dat Berkum voor het volgende seizoen kan rekenen op de verdedigers Rico Wolven en Jasper van der Stouw. Van de huidige Berkum-selectie hebben inmiddels zes spelers bijgetekend en met andere selectiespelers wordt nog gesproken.

VV Berkum, Voetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws