Berkum bindt ook nog Yoram Zandvliet

| 11-07-2018

Hoofdklasser Berkum heeft zich voor het komende seizoen ook nog versterkt met Yoram Zandvliet. De 19-jarige aanvaller speelde afgelopen seizoen voor het beloftenteam van de Belgische profclub KV Kortrijk en mag zodoende nog aansluiten bij een nieuwe club in het amateurvoetbal.

© Annet van Raalten

Zandvliet deed al mee in de oefenwedstrijd van Berkum tegen PEC Zwolle, waarin hij bij vlagen een aardige indruk achterliet. In het verleden speelde hij eerst in de jeugd bij Unicum uit Lelystad, waarna hij gescout werd door PEC Zwolle. Daar voetbalde hij vier seizoenen in de jeugdopleiding, om vervolgens voor de A1 van Zeeburgia in Amsterdam te kiezen. Bij Kortrijk kwam hij tot zestien goals en twaalf assists, maar een contract zat er niet in en vervolgens kwam Berkum in beeld.

Blessure Noordberger
De Zwolse hoofdklasser gaf in eerste instantie aan de selectie rond te hebben, maar er kwam onverwachts nog een plaats vrij. Felix Noordberger, die overkwam van VV Hattem, werd geconfronteerd met een kruisbandblessure en moet daardoor langdurig revalideren.

VV Berkum, Voetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws