Berkum bindt doelman Bjarn Onderstal

| 20-02-2015

Voetbalvereniging Berkum heeft zich voor het komende seizoen versterkt met keeper Bjarn Onderstal. De 20-jarige doelman speelt op dit moment voor tweedeklasser ESC, maar trekt om sportieve redenen de deur achter zich dicht. “Berkum speelt nu al een klasse hoger en heeft uitzicht op de hoofdklasse. Daar hoop ik natuurlijk op”, reageert Onderstal op zijn keuze.

Bij ESC uit Elburg geldt Onderstal als een vaste waarde, maar in Zwolle zal hij het niet eenvoudig krijgen. Hij gaat de concurrentie aan met Mathijs Bouwhuis, die al jaren de vaste eerste doelman is en deze week aangaf nog een jaar te blijven. “Ik wil kijken waar ik sportief gezien sta en ik ben in ieder geval niet bang voor deze nieuwe uitdaging”, vertelt Onderstal. Berkum is drukdoende om de selectie voor aankomend seizoen verder vorm te geven. De eersteklasser zag de gebroeders Van der Meulen al bijtekenen en zij zijn gevolgd door Jordi Lemmens, Jason Huisman, Frank Hoolsema, Lauwand Suleiman, Romano Luhukay, Jasper van der Stouw en Youp Kok. Tegenover de blijvende spelers staat ook het vertrek van de keepers Bram Muis, Harmen Sikkema en Koen Verburg. Daarnaast gaan ook Kevin Schmidt en Sander Bolt hun heil elders zoeken.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl
VV Berkum, Voetbal, Mathijs Bouwhuis, Eerste klasse D, Youp Kok, Frank Hoolsema, Jordi Lemmens, Jason Huisman, Jasper van der Stouw

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws