Bekerloting: Be Quick ‘28 tegen SV Zwolle

| 26-09-2018

Be Quick ’28 en SV Zwolle treffen elkaar in de eerste knock-out ronde van de strijd om de districtsbeker Oost. Naast Be Quick ‘28 hebben ook Berkum, WVF en CSV ’28 een thuisduel geloot. Dieze West, SVI en ZAC wacht een uitwedstrijd. Dat is duidelijk geworden tijdens de bekerloting, die woensdag door de KNVB is verricht.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Vanuit Zwols oogpunt is de wedstrijd tussen zaterdag tweedeklasser Be Quick ’28 en zondag derdeklasser SV Zwolle de meest in het oog springende. De twee Zwolse ploegen treffen elkaar in het weekend van 10 en 11 november. In diezelfde periode speelt hoofdklasser Berkum thuis tegen SP Teuge, neemt WVF het op tegen Hattem en mag CSV ‘28 op eigen veld aantreden tegen Go Ahead Kampen. En terwijl CSV ‘28 de strijd aangaat met de hoofdmacht van de club uit Kampen, gaat ZAC op bezoek bij het tweede team van Go Ahead Kampen. Verder wacht Dieze West een uitduel bij WHC en bekert SVI in en tegen Hierden.

De clubs kunnen in onderling overleg de bekerwedstrijd verplaatsen. Uitsluitend naar een eerdere datum, want alle bekerwedstrijden moeten uiterlijk zondag 11 november 2018 zijn gespeeld.

VV Berkum, Voetbal, Be Quick ’28, ZAC, SVI, WVF, CSV ‘28, SV Zwolle, Dieze West

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws