Be Quick start samenwerking voor keepers

| 04-04-2018

Be Quick ’28 start een samenwerking met de Dutch Goalkeepers Academy. De Academy gaat het sportpark van Be Quick gebruiken als uitvalsbasis voor haar activiteiten en in ruil daarvoor worden er keeperstrainingen gegeven aan alle keepers van Be Quick. “Als The Dutch Goalkeepers Academy kunnen wij zeer trots zijn op deze samenwerking”, zegt initiatiefnemer Eser Elmali.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

The Dutch Goalkeepers Academy is inmiddels een begrip in de regio. Het heeft als doel om keepers te ontwikkelen, mede door middel van professionele trainingen en begeleiding. The Dutch Goalkeepers Academy is een initiatief van Eser Elmali, die jarenlang actief is geweest in het betaald voetbal. Zo doorliep hij de jeugdopleiding van PEC Zwolle en heeft hij drie jaar bij FC Emmen onder contract gestaan. Op dit moment is Elmali onder andere keeperstrainer bij PEC Zwolle Vrouwen. “Ik ken Eser en zijn werkwijze al een tijdje en ben erg onder de indruk van zijn manier van werken. Ik durf wel te stellen dat wij als Be Quick, naast een goede jeugdopleiding, nu ook een uitstekende keepersopleiding krijgen”, zegt Alex van de Vosse, voorzitter van Be Quick.

Ook Elmali is blij met de samenwerking tussen zijn academy en Be Quick. “Be Quick '28 beschikt al jaren over één van de beste jeugdopleidingen in de regio. Daarnaast gaan wij er voor zorgen dat het niveau van de keepers zich ook gaat ontwikkelen tot één van de beste van de regio. Daarnaast zijn wij uitermate trots op het feit dat wij onze trainingen op deze prachtige accommodatie kunnen verzorgen”, vindt Elmali, die bijval krijgt van Van de Vosse. “Ik denk dat de rol van een keeper vaak wordt onderschat. Als keeper kun je de wedstrijd maken en breken. Daarom zetten wij nu echt in op de ontwikkeling van onze keepers.”

Voetbal, Be Quick ’28, Eser Elmali

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws