Be Quick hofleverancier Dreamteam 2016

| 11-06-2016

Be Quick ’28 is hofleverancier van het Dreamteam van het Zwols Kampioenschap Voetbal 2016. De kampioen levert in totaal zeven spelers, waaronder aanvoerder Julian Ruiter en goaltjesdief Sertac Yilmaz. CSV ’28 heeft met vier spelers eveneens een aardig aandeel, terwijl ook verliezend finalist SVI dat aantal spelers aflevert. In de persoon van keeper Mike Damman is ook Wijthmen van de partij.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De spelers van de negen verschillende deelnemende teams werden tijdens het toernooi beoordeeld door scouts van PEC Zwolle. Bij de scouts stond functionaliteit hoog in het vaandel. Een ‘panna’ gevolgd door balverlies is wellicht leuk voor het publiek, maar niet functioneel. Spelers werden beoordeeld vanuit de vier hoofdmomenten van het voetbal, te weten; opbouwen/aanvallen, omschakelen, verdedigen en opnieuw omschakelen. Dit alles gerelateerd aan de positie in het veld. Binnen deze vier hoofdmomenten werd er gekeken naar het inzichtelijk vermogen, de technische vaardigheden en de intrinsieke motivatie van een speler. Al deze onderdelen werden meegewogen in de beoordeling van de spelers.

Het Dreamteam van 2016 bestaat uit de volgende spelers: Julian Ruiter, Laser Arslan, Sander Fillet, Emiel Brinkhuis, Sertac Yilmaz, Bram Jager, Melih Senturk (Be Quick ’28), Tijjani Reynders, Eliano Reynders, Brian Lachenal, Levi el Atiaoui (CSV ’28), Pascal Esmeijer, Tim Kuhlmann, Jesper Ophoff, Dylan Fidder (SVI), Mike Damman (Wijthmen), Siemen ten Broeke en Willem Bel (WVF).

Voetbal, Be Quick ’28, SVI, WVF, CSV ‘28, Wijthmen, Zwols Kampioenschap Voetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws