Be Quick haalt 500 euro op voor Monicares

| 07-02-2019

Be Quick '28 heeft een cheque van 500 euro overhandigd aan de Monicares Foundation. De Zwolse voetbalvereniging haalde het bedrag op tijdens de feestavond, gehouden in het kader van het 90-jarig jubileum van de club. Namens de Monicares Foundation nam voorzitter Adri Zwarthoff de cheque in ontvangst.

Adri Zwarthoff, in het dagelijks leven CEO van Craft (sinds het lopende seizoen de leverancier van de hele kleidinglijn binnen Be Quick), richtte de Monicares Foundation op nadat zijn vrouw overleed aan de gevolgen van kanker. Bij Be Quick vertelde hij over Monicares en deed ook een oproep aan de spelers van JO15-1. Hij vroeg de voetballers het schelden met ziektes achterwege te laten, een verzoek waarvan spelers, trainers en ouders duidelijk onder de indruk waren.

Vervolgens reikte Klaas Osinga, voorzitter van het jeugdbestuur van Be Quick, de cheque en de bijbehorende bos bloemen uit. Daarnaast ontving Adri Zwarthoff uit handen van aanvoerder Nick Ligthart ook nog een shirt van JO15-1. “Het bedrag wordt ongetwijfeld nuttig besteed”, meldt de vereniging. Kijk voor meer informatie over de Monicares Foundation op www.monicares.nl.

Voetbal, Be Quick ’28

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws