Be Quick ‘28 laat er geen gras over groeien

| 25-06-2017

De start van de nieuwe competitie laat weliswaar nog even op zich wachten, maar Be Quick ’28 is toch alvast gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Met Edwin van Nijen als nieuwe hoofdtrainer en Jan Locht als assistent-trainer wil Be Quick komend jaar een gooi doen naar een mooie klassering in de tweede klasse.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

De tweedeklasser heeft de beschikking gekregen over zes nieuwe spelers: verdediger Willem Jan Talsma (Drachtster Boys), keeper Teko Malanda (Staphorst), middenvelder Bram Bemboom (Groen Geel), linksback Raza Hussein (Go Ahead Kampen) dragen komend seizoen voor het eerst het shirt van Be Quick ’28 en aanvaller Cas Duiker (Olympia ‘28) en verdediger Karwan Mehrabi (JSV Nieuwegein) keren terug bij de club. Vanuit de eigen jeugd zijn Hugo Winkeler, Milan Rada en Gianluca van der Vegt definitief toegevoegd aan de selectie. Verder hoopt Be Quick nog op een volledig herstel van Rutger Minkjan, Robbin Uitslag en Frank Oosterhof. Het drietal was het afgelopen seizoen nauwelijks inzetbaar.

Inmiddels bestaat de helft van de selectie uit spelers die al sinds de F-pupillen bij Be Quick ‘28 spelen. De club wil dit aantal de komende jaren graag uitbouwen. Naast de komst van genoemde spelers staat het vertrek van onder meer de keepers Wibo van Dijk (Staphorst) en Max van de Ven (HHC Hardenberg). Verder zijn er liefst vier verdedigers vertrokken: Emiel Brinkhuis (Knickerbockers), Ties van Wijk (gestopt), Floris Blom (voor studie naar Amerika) en Laser Arslan (voor studie naar Amsterdam). Erik van Beek haakte in de winterstop al af en keert niet meer terug bij de selectie.

Voetbal, Be Quick ’28

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws