Be Quick ‘28 bestaat 90 jaar en viert feest

| 05-11-2018

De Zwolse voetbalvereniging Be Quick ’28 bestaat op 22 november 2018 exact 90 jaar en dat gaat de club vieren. In het weekend van 16 en 17 november staat bij Be Quick alles in het teken van dit heuglijke feit. Ook oud-leden zijn van harte welkom om aan de festiviteiten deel te nemen.

“Het jubileumfeest start op vrijdag 16 november met een koppel-darttoernooi. En op zaterdag 17 november is het groot feest”, meldt de club. “Al onze leden zijn hiervoor uitgenodigd, maar ook ouders, broertjes en zusjes zijn van harte welkom. Uiteraard zijn ook oud-leden, sponsoren en vrienden van de club uitgenodigd voor deze dag.” Na een kort welkomstwoord, om 13.00 uur, wordt er een grote groepsfoto gemaakt. “Verder hebben wij ervoor gezorgd dat er voor alle leeftijden iets leuks te doen is. Zo is er een springkussen en een pannakooi, maar organiseren we ook een vossenjacht, een mix-toernooi en verschillende clinics.”

Op het programma voor de zaterdagmiddag staan tevens twee benefietwedstrijden. Het sterkste damesteam van Be Quick ‘28 neemt het op tegen een team met oud-speelsters. En het vlaggenschip bij de heren speelt tegen een formatie met oud-spelers van de club. “De opbrengst van deze wedstrijden komt ten goede aan de Monicares Foundation”, aldus de jubilaris. “Aan het einde van de middag is er een stamppotbuffet. En na het eten is het feest met de Zwolse band juffrouw Jannie. De toegang is gratis, maar inschrijven is wel gewenst. Dit in verband met de hoeveelheid stamppot.” Alle informatie hierover staat op de website van Be Quick ‘28.

Voetbal, Be Quick ’28

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws