BB-lopers presteren goed in Norger cross

| 28-11-2010

BB-lopers Hans Lindeboom, Arne Mulder, Falco Olivier en Kees Boer hebben zaterdag goed gepresteerd in de sterk bezette Bastiaannet Cross over 8,7 kilometer. In een winters landschap liepen in Norg (Drenthe) ruim 350 lopers mee. Een podiumfinish zat er voor de BB-lopers net niet in, maar met een vijfde plaats voor Hans (32.00), een achtste plaats voor Arne (32.26) en Falco op een negende plaats (32.40) waren ze zeer tevreden. Kees finishte wat verder naar achteren in een tijd van 36.50 minuten.

Het drietal dat in de toptien eindigde kon terugkijken op een mooie wedstrijd op een pittig parcours. “Afgelopen donderdag werd ik verkouden, maar ik wilde voor mijn winterstop de komende maand toch nog een cross lopen”, aldus Hans. “Ondanks mijn verkoudheid liep ik mijn allereerste cross nog best gemakkelijk.” Middenafstandlopers Arne en Falco staken hun blijdschap ook niet onder stoelen en banken en waren erg blij met dit resultaat. “Het ging weer super vandaag en vanaf de start konden we blijven gaan en het tempo hoog houden. En dan te bedenken dat we in onze rustmaanden zitten”, aldus het tweetal.

Kees was redelijk hersteld van de Zevenheuvelenloop van vorige week, maar kon in Norg dus nog niet met de besten mee. “In de afdaling van één van de hellinkjes klapte ik bovendien over de buitenkant van mijn voorvoet door mijn enkel, maar ik ben toch doorgelopen. En dat ging toch nog best goed, want ik was drie minuten sneller dan vorig jaar.”

Hardlopen, BB-lopers, Hans Lindeboom, Falco Olivier, Arne Mulder, Kees Boer

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws