BB-lopers boeken succes in Emmen

| 17-05-2011

Susan Warmer heeft zondag de Rietplasloop in Emmen op haar naam geschreven. De BB-loper liep de 15 kilometer in een tijd van 1 uur, 4 minuten en 3 seconden, goed voor een persoonlijk record. Ook bij de mannen viel er een Zwols succesje te noteren. Kees Boer werd op de 15 kilometer derde in zijn leeftijdscategorie en vijfde overall.

Susan was na afloop zeer te spreken over het parcours en haar zege. “Ik had geen enkel lastig moment, de energie bleef goed stromen. Ook ditmaal was de wedstrijd weer fantastisch georganiseerd. Het is weliswaar geen grote loop, maar de organisatie heeft weer alles uit de kast gehaald om het de lopers en toeschouwers helemaal naar de zin te maken.” Kees hield een goed gevoel over aan zijn wedstrijd. “Ik kon vooral in de laatste ronde mij concentreren op de techniek en souplesse van mijn loop.”

Bij de Marikenloop in Nijmegen liep Lieve Tollet zondag mee op de 5 kilometer. Lieve presteerde prima met een achttiende plek overall en een twaalfde plaats in haar categorie. Aan de Marikenloop deden meer dan 10.000 lopers mee. Haar tijd van onder de twintig minuten stemde haar tevreden. "Ik ben erg diep gegaan, maar ben ontzettend blij dat het me is gelukt om voor het eerst onder de twintig minuten te finishen. En dat in zo'n grote wedstrijd", aldus Lieve Tollet.

Atletiek, Hardlopen, BB-lopers, Kees Boer, Lieve Tollet

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws