Barbara de Loor onthult mascotte Sezzie

| 03-02-2011

Verbeteren van de prestatie en presentatie! Met dat doel gaat de Stichting Exploitatie Zwembaden Zwolle (Sezz) de komende periode in. Het centrale thema luidt: Sezz brengt mensen in beweging. Om dat te vieren onthult Barbara de Loor samen met wethouder Gerrit Piek en bestuursvoorzitter Teun Bouwhuis zaterdag 5 februari het nieuwe logo en de mascotte Sezzie. Dit alles heeft om 14.45 uur plaats na het diplomazwemmen in het Hanzebad Zwolle.

De dienstverlening en klantgerichtheid in het Aa-bad, Therapiebad en Hanzebad krijgen in 2011 een kwalitatieve en herkenbare positionering. De grootste prioriteit is de aanpak van de internetsite als startpunt voor alle zwembadinformatie met www.sezz.nl als nieuw internetadres (binnenkort volledig operationeel). Er is een opvallende verandering ten aanzien van de klantgerichtheid, zoals bijvoorbeeld de introductie van de Zwemleslijn. Ouders kunnen op een vast tijdstip bellen hoe het met hun kind op zwemles gaat. Op de tijdelijke hoofdpagina op www.sezz.nl staat de actuele wachtlijst voor de verschillende zwemlessen. Makkelijk, laagdrempelig en overzichtelijk.

Sezz ontwikkelt ook een breder aanbod voor de 50+ groep. Dit doet zij samen met Stichting WijZ. Het doel is de eerste babyboomgeneratie te inspireren en stimuleren actief te blijven met een preventief programma om mensen fit en gezond te houden. Maar ook als mensen medische beperkingen hebben, kunnen zij uitstekend in het Aa-bad, Therapiebad of Hanzebad terecht. Er wordt hard gewerkt aan een plan om patiënten te ondersteunen bij hun herstel door te bewegen in het water. Een derde nieuwe activiteit is ‘Aquaslank’. Dit verantwoorde zwemprogramma is speciaal voor mensen die op een sportieve manier aan de slag gaan met gewichtsbeheersing.

Zaterdag overhandigt bestuursvoorzitter Teun Bouwhuis het nieuwe logo symbolisch aan sportwethouder Gerrit Piek van de gemeente Zwolle. Barbara de Loor is één van de schaatskoninginnen van Nederland en staat bekend om haar positieve instelling en gezonde leefstijl. Zij zal uitdragen dat het belangrijk is om gezond te leven, te eten en te blijven bewegen. Een zwemdiploma is daarbij een belangrijke stap. Voor de kinderen die op deze dag afzwemmen voor hun diploma is er naast hun felbegeerde papiertje nog een extra speciale herinnering.

Bij vernieuwing hoort in dit geval ook een vernieuwde huisstijl. Sezz heeft daarvoor gespecialiseerde bureaus uit Zwolle ingeschakeld, zoals Grafisch Ontwerp Sproetjeswerk. De fotografie is in handen van de Zwolse fotograaf Margreet Vloon.

Aa-bad, Zwemmen, Mascotte, Wethouder Gerrit Piek, Sezzie, Sezz, Hanzebad, Therapiebad

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws