Bakker: ‘Absolute wil om te winnen laten zien’

| 07-02-2019

“Thuis hebben we op basis van inzet van DUNO gewonnen en dat moeten we zaterdag weer laten zien.” Het zijn de woorden van Berkum-middenvelder Björn Bakker, die het zaterdag met zijn ploeg opneemt tegen concurrent DUNO. De Zwollenaren hopen de goede lijn voort te zetten, want afgelopen weekend werd er knap met 2-0 gewonnen van Staphorst.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Berkum kende een lastige periode van vier nederlagen op rij, maar kroop afgelopen weekend uit dat dalletje. Titelkandidaat Staphorst kwam op bezoek en die opponent werd op een 2-0 nederlaag getrakteerd. Chris van der Meulen en Johnsen Bacuna herstelden zich van een slechte eerste helft en verzorgden daarna de Zwolse doelpunten. Berkum verschafte zichzelf zo wat lucht ten opzichte van de achtervolgers. “Ook afgelopen week hebben we tegen Staphorst de absolute wil om te winnen laten zien en die lijn moeten we nu doortrekken”, vindt Bakker.

Tegenstander DUNO begon als debutant in de hoofdklasse redelijk aan het seizoen, maar daarna volgde er een wisselvallige periode. Twee weken geleden werd er met 4-1 verloren van koploper Urk, waardoor DUNO nu slechts drie punten meer heeft dan Berkum. De wedstrijd tussen DUNO en Berkum begint zaterdag om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Raymond Meilink.

VV Berkum, Voetbal

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws