Atleten THOR goed op dreef in Dronten

| 28-05-2018

THOR Zwolle-atleet Jurrian van Dam heeft zondag tijdens de vijfde editie van de Dronterlandrun een vierde plaats in de wacht gesleept. Net voor de eindhindernis wist hij Berend Castelein te achterhalen, waardoor Van Dam als vierde over de meet kwam. Eric van den Ham sloot de survivalrun als negende af en werd eerste bij de veteranen.

In totaal deden er liefst 1.500 atleten mee aan de survivalrun in Dronten, die vanwege het lustrum enigszins was aangepast. Zo was het laatste deel verzwaard, met een finish in het centrum. Vanuit THOR nam jong en oud deel aan deze survivalrun en Van Dam kwam als beste Thoriaan over de meet. Na Van den Ham, die in het klassement van de veteranen de zege veiligstelde, eindigde Harm-Jan Sietsma als twaalfde, Job Wille als zestiende en Nick Elshof als 25ste.

Resterend programma
De atleten van THOR krijgen dit seizoen nog twee wedstrijden voor de kiezen. Aankomende zondag vindt in het Friese De Knipe het Open NK Lange Survivalrun plaats, waarna het seizoen op zondag 1 juli wordt afgesloten met de eigen THOR RUN.

Survival, THOR Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws