Arno Hoekstra keert terug als trainer Berkum

| 08-01-2019

Arno Hoekstra is aankomend seizoen opnieuw trainer van Berkum. De oefenmeester nam afgelopen seizoen afscheid van de Zwolse hoofdklasser, maar keert na een jaar van rust weer terug in zijn oude positie. Hij volgt daarmee Raymond Schuurman op, die na één jaar vertrekt.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Hoekstra heeft een uitstekende staat van dienst bij Berkum, want met de Zwollenaren bemachtigde hij in het seizoen 2016-2017 het kampioenschap in de eerste klasse en promotie naar de hoofdklasse. Ook op dat niveau presteerde de ploeg van Hoekstra goed, want met een fraaie tweede plaats werd maar net naast het kampioenschap gegrepen. Toch moest de coach stoppen, mede vanwege werkomstandigheden. “Ik heb de handen nu meer vrij”, stelt de coach. “Ik moest eerder stoppen vanwege mijn werk, maar die situatie is nu veranderd. Zodoende ben ik weer beschikbaar voor de rol van hoofdtrainer.”

De trainer kan bogen op een ruime ervaring als hoofdtrainer. Zo werkte hij voor zijn eerste Berkum-periode drie seizoenen bij FVC in Leeuwarden en stond hij aan het roer bij d'Olde Veste '54 uit Steenwijk.

VV Berkum, Voetbal, Arno Hoekstra

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws