Arnie Pot nieuwe trainer Be Quick '28

| 29-01-2012

Be Quick '28 heeft Arnie Pot aangesteld als nieuwe trainer voor volgend seizoen. Pot volgt bij de Zwolse eersteklasser Bert Hendriks op, die het na twee seizoenen voor gezien houdt. De 40-jarige Pot en Be Quick ’28 gaan een overeenkomst aan voor minimaal twee seizoenen.

Arnie Pot, in het dagelijks leven docent bewegingsonderwijs, is een oude bekende voor Be Quick. Hij speelde jarenlang in het eerste elftal van de rood-zwarte brigade, toen de club nog uitkwam in de hoofdklasse. Hij maakte deel uit van het succesvolle elftal dat in 2001 het kampioenschap in de hoofdklasse C behaalde. De afgelopen drie seizoenen was Pot trainer van derdeklasser CSV '28. Bij die club stapte hij begin dit seizoen op.

Be Quick '28 staat op dit moment laatste in de eerste klasse D en moet alle zeilen bijzetten om niet te degraderen naar de tweede klasse. Het nieuwe bestuur van de club heeft echter als doel om over enige jaren, met spelers uit de eigen jeugdopleiding, weer een toonaangevende rol te spelen in het regionale voetbal. Het bestuur ziet in Arnie Pot de ideale man om dit proces te trekken. Jan Locht (assistent-trainer) en Bert Oosterhof (keeperstrainer) completeren de technische staf van het eerste elftal van Be Quick in het nieuwe seizoen.

Voetbal, Be Quick ’28, Bert Hendriks, Eerste klasse D, Arnie Pot

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws