Arne Slot wil graag bij FC Zwolle blijven

| 09-11-2011

Als het aan Arne Slot ligt sluit hij zijn carrière af bij FC Zwolle. De inmiddels 33-jarige aanvoerder van de koploper in de Jupiler League heeft een aflopend contract en hoopt dat hij op korte termijn zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis kan zetten. Zo meldt Voetbal International woensdag.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Waar minder ervaren collega’s als Bram van Polen en Gieljan Tissingh inmiddels hun contract hebben verlengd, wacht de routinier geduldig op een aanbieding. Slot, die door veel trainers wordt bestempeld als de beste speler van de Jupiler League, hoopt op zijn beurt snel duidelijkheid te krijgen. “Ik ben twee jaar geleden teruggekomen met de intentie om mijn carrière bij FC Zwolle af te sluiten”, vertelt Slot. “Aan die intentie is nog niks veranderd. Trainer Art Langeler heeft mij verteld dat hij graag met me door wil, maar tot op heden heb ik nog niet met de club gesproken.”

“Ik heb er een goed gevoel bij, maar wil natuurlijk wel duidelijkheid hebben. Stel dat de club niet met me door wil, dan moet ik keuzes gaan maken. Ga ik nog ergens anders spelen of richt ik me op een trainerscarrière. Toch ga ik er vanuit dat ik hier mijn loopbaan afsluit.” Technisch manager Bert Konterman laat namens FC Zwolle weten dat de club in de decembermaanden met de routinier om tafel gaat. “Arne is een echte FC Zwolle-man. We gaan rond de kerstdagen met hem praten. Hij komt net terug van een blessure en moet fit zien te blijven. Als het goed gaat kunnen we de optie in zijn contract lichten.”

Voetbal, FC Zwolle, Arne Slot, Jupiler League, Bert Konterman

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws