Arne Slot bedankt spelers en stafleden

| 26-04-2012

Arne Slot heeft donderdagochtend de gehele selectie en de technische staf van FC Zwolle bedankt voor het afgelopen seizoen. In samenwerking met diverse sponsoren schonk hij iedere speler en alle leden van de technische staf een prachtig canvasdoek.

Slot: “Tweeënhalf jaar geleden kwam ik terug bij FC Zwolle. Mijn doel was om nogmaals een kampioenschap met FC Zwolle te behalen. Dat dit is gelukt is fantastisch en daar wil ik iedereen heel erg voor bedanken. Om deze dankbaarheid te tonen wil ik graag iedere speler en de leden van de technische staf een blijvende herinnering schenken in de vorm van een canvasdoek. Fotografen Martijn Kleingeerts en Henry Dijkman en sponsoren van FC Zwolle Huisman Bouw, Schildersbedrijf Porte BV en Skybox 2S hebben dit mede mogelijk gemaakt.”

“Een heel mooi geschenk, erg goed geregeld door Arne”, stelt Rochdi Achenteh. “Het is een mooie herinnering aan een mooi seizoen en we mogen de fotografen en sponsoren dankbaar zijn dat zij dit mede mogelijk hebben gemaakt.” Na afloop van de overhandiging van het cadeau kon er lekker worden gegeten. De moeder van Giovanni Hiwat voorzag de gehele selectie en leden van de technische staf van zelf gemaakt Surinaams eten.

Voetbal, FC Zwolle, Arne Slot

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws