Aqua Comfort en Bluefinger op titelkoers

| 12-04-2018

In de WRZV-zaalcompetites staan de eerste teams op het randje van het kampioenschap. In de tweede klasse A zette Bluefinger Wolves deze week weer een nieuwe stap door met 7-2 te winnen van TGL Footbal, terwijl ook in de eerste klasse D de beslissing in aantocht is. Aqua Comfort was met 9-6 te sterk voor Keijl Flevo Holland en heeft daardoor nog één zege nodig.

De lijstaanvoerder in 1D staat daarmee op de drempel van een terugkeer naar de hoofdklasse. Verder won Absens Carens met 10-5 van ZVT Edon en was KGK Klusgeklaard met 8-7 nipt te sterk voor Grandesco. Daarnaast was er een zege voor L&M Workwear, want Pandje 2.0 werd met 7-2 verslagen. In de eerste klasse A verloor Zwolle Zuid met liefst 8-2 van ZWB en moest Nico Brillen met 13-4 haar meerdere erkennen in Exstudiantes Zwolle. Atletico Zwolle ging met 7-3 langs De Blauwe Muggen en op de late avond was er een zege voor Anico. Die ploeg speelde tegen Hermanos en ging uiteindelijk met een 4-8 overwinning aan de haal.

Ook in de tweede klasse B op woensdag is de beslissing nabij. All Stars won met 10-3 van Campingteam 3 en is daardoor één punt verwijderd van het kampioenschap. De enige overgebleven concurrent, Wilco's Ultimate Team, won weliswaar met 10-2 van Salverda Bouw 2, maar de achterstand lijkt te groot om aanspraak te maken op promotie. In de tweede klasse A is de spanning om te snijden. Koploper Bluefinger Wolves won, maar dat deed ook concurrent Mooie Mannen Brigade. Die ploeg was met 5-2 te sterk voor De Haan Caravans en bleef daardoor op drie punten van de lijstaanvoerder.

Voetbal, WRZV-hallen, Zaalvoetbal, WRZV Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws