Anthony Dekono voor twee jaar naar PEC Zwolle

| 29-08-2019

PEC Zwolle heeft Anthony Dekono aan zich verbonden. De 18-jarige verdediger trainde de afgelopen periode mee met Jong PEC Zwolle en liet daar een goede indruk achter. De Fransman is afkomstig uit de jeugdopleiding van Girondins Bordeaux en tekent in Zwolle een contract voor twee seizoenen.

© PEC Zwolle Media

Anthony Dekono is zeer te spreken over Zwolle, de stad waar hij de komende twee jaar veelvuldig te vinden zal zijn. “Eigenlijk voel ik mij vanaf het eerste moment hier in Zwolle op mijn plaats. De manier van spelen past goed bij mij en daarnaast is teamgenoot Marc-Olivier Doué een goede vriend. Daardoor kan ik de stap vanuit Frankrijk nog wat makkelijker maken.”

Mike Willems, technisch manager van PEC Zwolle, over de kwaliteiten van de nieuwste aanwinst: “Anthony is een talentvolle speler en speelt als een moderne verdediger. Hij is linksbenig, balvast en heeft de blik naar voren gericht. Anthony kan zowel op de vleugel als in het hart van de verdediging terecht en zal in eerste instantie aanhaken bij Jong PEC Zwolle. Daarbij gaan wij hem constant uitdagen en prikkelen, om te kijken waar zijn plafond ligt.”

Voetbal, Eredivisie, PEC Zwolle, Anthony Dekono

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws