Alle Zwolse tennisclubs houden open dag

| 26-05-2011

De poorten van alle Zwolse tennisverenigingen staan zondag 5 juni vanaf 13.00 uur open voor iedereen die wil leren tennissen, nieuwe mensen wil leren kennen of gewoon lekker een balletje wil slaan. De zeven Zwolse tennisverenigingen hebben elk een programma samengesteld. Het uitgangspunt is dat mensen tennis zelf ervaren, want tennis is een leuke, sociale en gezonde sport.

Mensen die al tennissen en lid zijn van een vereniging kunnen hun familieleden en kennissen die nog niet tennissen, uitnodigen (of uitdagen) om de baan op te gaan. Onder het motto ‘Zonder jou is er geen bal aan’ worden van 2 tot en met 5 juni in het hele land de Open Tennisdagen gehouden. Lokale clubs stellen dan hun parken open om vooral niet-tennissers op een leuke en originele manier nader kennis te laten maken met de tennissport.

Oud-topspeler Raemon Sluiter is ambassadeur van de Open Tennisdagen. Hij roept alle niet-tennissers op eens een balletje te gaan slaan. “En kom vooral samen naar de tennisbaan. Het wordt lastig om in je eentje te spelen. Niet voor niets hanteren we het motto: Zonder jou is er geen bal aan!” Alles over de Open Tennisdagen is te vinden op www.tennisdagen.nl en www.facebook.com/tennisdagen.

PAF, Tennis, Tennisvereniging Zwolle, ZLTB, TC ‘91 Stadshagen, ZTC De Pelikaan, TC Ittersum, TC WVF

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws