Alex van de Vosse nieuwe voorzitter Be Quick

| 05-03-2018

Alex van de Vosse wordt de nieuwe voorzitter van voetbalvereniging Be Quick '28. Van de Vosse, interim-voorzitter sinds het aftreden van de vorige voorzitter, heeft besloten om de handschoen definitief op te pakken. De benoeming van de Zwollenaar moet nog formeel worden afgerond tijdens de eerstvolgende ledenvergadering van de club.

Van de Vosse is geen onbekende meer binnen Be Quick, want zijn oudste zoon begon acht jaar geleden al met voetballen bij de club. Sindsdien is hij een regelmatige gast bij de vereniging aan het Stadionplein. “Toen mijn zoon begon met voetballen, ben ik begonnen als leider van de F6. Inmiddels voetbalt hij in de C’s, of zoals dat tegenwoordig heet, JO15”, vertelt Van de Bosse, die altijd betrokken bleef. “Ik heb altijd geprobeerd mijn steentje bij te dragen. Of dit nu was als leider, trainer, of, zoals nu een klein jaar, als bestuurslid.”

De nieuwe preses is blij dat hij definitief het stokje over gaat nemen. “Be Quick ’28 is een vereniging om trots op te zijn. Ik kan enorm genieten wanneer onze hoogste elftallen goed presteren, maar ik vind het ook fantastisch als ik op woensdagmiddag rondloop en alle kids zie rennen. Laten wij samen de schouders er onder zetten en van Be Quick een nog mooiere vereniging maken. Samen maken wij immers Be Quick”, meldt hij aan de leden. De voorzitter start zijn periode met een vernieuwde aanpak rondom vrijwilligerswerk. “De vraag is niet langer of je iets doet, maar wat en wanneer. Enerzijds is dit nodig om ons sportpark draaiende te houden, maar ik geloof ook in het verbindende aspect hiervan.”

Voetbal, Be Quick ’28, Alex van de Vosse

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws