Albert van der Haar langer bij PEC Zwolle

| 18-05-2018

Albert van der Haar blijft toch langer verbonden aan PEC Zwolle. De huidige trainer van Jong PEC Zwolle wordt aankomend seizoen verantwoordelijk voor PEC Zwolle O19, terwijl Mark Looms de scepter gaat zwaaien bij het beloftenelftal. “Over deze nieuwe positie ben ik zeer te spreken”, reageert Van der Haar.

© Hans Smit - Zwolleinbeeld.nl

Een wisseling van de wacht dus, die volgens technisch directeur Gerard Nijkamp in goed overleg tot stand is gekomen. “Door deze wisseling biedt de club zowel Albert als Mark een uitdagende functie aan. Het doet mij goed deze twee trainers voor de club te behouden. Zo is Albert door zijn vele jaren en staat van dienst bij de club onderdeel van ons DNA en bewijst Mark de afgelopen vier jaar een veelzijdige trainer te zijn. Hij weet het optimale rendement te halen uit alle leeftijdscategorieën waarmee hij heeft gewerkt. Albert tekent een contract tot medio 2020, Mark tot de zomer van 2021.”

Van der Haar is blij met zijn nieuwe takenpakket. “De O19 is een interessant team, waarbij de spelers een laatste grote stap in hun ontwikkeling dienen te zetten. Ik vind het mooi om daar een bijdrage aan te leveren en deze jongens de fijne kneepjes van het vak te leren. Ook pak ik mijn werkzaamheden op het gebied van het scouten voor de eerste selectie weer op en ben ik te spreken over het feit dat ik bij PEC Zwolle werkzaam blijf, want dit is mijn club.” Ook bij Mark Looms alleen maar positieve gedachtes. “Het voelt als een goede stap om nu trainer van de beloften te worden. Daarnaast heb ik de ambitie uitgesproken om de komende periode mijn CBV-diploma te halen.”

Voetbal, Albert van der Haar, Gerard Nijkamp, PEC Zwolle

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws