Al duizend inschrijvingen voor Urban Trail

| 29-05-2017

De eerste Zwolle Urban Trail van zondag 16 juli valt in de smaak. De inschrijving voor dit loopevenement, waarbij langs en zelfs door diverse gebouwen en locaties in Zwolle wordt gelopen, is op 20 april geopend en telt nu al meer dan duizend deelnemers. “Voor wie ook mee wil doen aan deze unieke loopbelevenis wordt aangeraden om niet te lang te wachten met inschrijven”, meldt de organisatie.

De Zwolle Urban Trail weet nu al veel lopers te charmeren met het avontuurlijke, stedelijke parcours van ongeveer 10 kilometer, dwars door de Zwolse binnenstad. Zo kan men nog snel de laatste nieuwtjes meepikken als de redactie van De Stentor wordt gepasseerd en is er ook een passage bij boekhandel Waanders In de Broeren. Via Facebook maakt de organisatie dagelijks een nieuw gebouw of spectaculaire locatie bekend, zodat het parcours stap voor stap onthuld wordt. Ook de Herman Brood Experience, het Thomas a Kempis College en De Stadskamer werden al gepresenteerd als locaties. De aankomende weken volgen er nog meer locaties, want in totaal zullen ongeveer twintig locaties deel uitmaken van het parcours.

De organisatie heeft een limiet van tweeduizend deelnemers ingesteld, om zo de kwaliteit van de Urban Trail te kunnen waarborgen. Inschrijven kan via www.zwolleurbantrail.nl. Deelnemers gaan tussen 10.00 en 11.00 uur in vier waves van start, met telkens een pauze. Op deze manier kunnen de lopers zich in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen manoeuvreren. Na de finish ontvangen de lopers een medaille en wordt er een ontbijt aangeboden.

Hardlopen, Zwolle Urban Trail

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws