Actief Fit Plus van start in het Hanzebad

| 15-04-2011

Stichting Exploitatie Zwembaden Zwolle (Sezz) is donderdagochtend gestart met een nieuwe vorm van zwemaanbod. In samenwerking met COSBO en WijZ is een exclusief aanbod voor 50-plussers ontwikkeld en donderdag vond in het Hanzebad Zwolle de aftrap plaats. Onder het motto van zilveren kracht in het zwembad ontdekten de eerste zwemmers het programma van Actief Fit Plus.

Met je zilveren haren zwemmen voor goud, dat is je gezondheid waard! Bewegen houdt de spieren soepel en de conditie op peil. Rustig baantjes trekken, relaxte oefeningen doen of deelnemen aan trimzwemmen, in het water voel je je heerlijk ontspannen. Het zijn allemaal activiteiten waar je fit van wordt en die goed zijn voor de gezondheid, maar bewegen is pas effectief als je het regelmatig doet. En dus is het belangrijk dat je een activiteit kiest die bij je past en waaraan je plezier beleeft. Met Actief Fit Plus kun je dat nu zelf ontdekken.

Iedere donderdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur kunnen 50-plussers terecht in het Hanzebad. Elke drie kwartier worden de deelnemers aan Actief Fit Plus door een ervaren instructeur tien minuten lang wegwijs gemaakt in een nieuwe zwemactiviteit, met of zonder muziek. Tussendoor is het vrij zwemmen. Je bepaalt zelf waaraan je wel of niet meedoet. Eenmaal de smaak te pakken? Laat je adviseren voor reguliere groepslessen of blijf op donderdag lekker afwisselend bezig bij Actief Fit Plus. De lessen starten om de 45 minuten en kosten 3 euro.

Zwemmen, Sezz, Hanzebad

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws