Actie PEC Zwolle United voor voedselbank

| 09-12-2014

PEC Zwolle United houdt op vrijdag 19 december een grote inzamelingsactie voor de Overijsselse voedselbanken. In het kader van de actie ‘Samen voor de Voedselbank’, opgezet door de regionale omroepen van Nederland, worden er van 10.00 tot 19.00 uur levensmiddelen van een speciaal boodschappenlijstje in ontvangt genomen. Dit vindt plaats in het IJsseldelta Stadion.

Macaroni, vruchtensap, ontbijtkoek en rijst. Zomaar een paar producten van het boodschappenlijstje voor de actie ‘Samen voor de Voedselbank’, opgezet door de regionale omroepen in Nederland. Zo ook door RTV Oost. In de gehele provincie worden locaties ingericht om zo veel mogelijk levensmiddelen in te zamelen voor de Overijsselse voedselbanken. Ook PEC Zwolle United, de maatschappelijke tak van de voetbalclub, werkt hier graag aan mee. Afgelopen zondag rond de wedstrijd tegen ADO Den Haag vond in de rust de kick-off van de actie ‘United voor de Voedselbank’ plaats. Op de middenstip werden door jeugdspelers van de PEC Zwolle Street League de eerste levensmiddelen overhandigd aan Frits Dillingh van Voedselbank Zwolle.

Op vrijdag 19 december is het IJsseldelta Stadion decor voor een grote inzamelingsactie. Vanaf 10.00 uur staan er vrijwilligers klaar om de levensmiddelen van het speciale boodschappenlijstje in ontvangst te nemen. Dit lijstje en meer informatie over de actie is te vinden op www.pecselfie.nl. Hier kun je selfies plaatsen, waarmee je laat zien wat jij doneert. Ook kun je daarmee vrienden uitnodigen om levensmiddelen te brengen.

PEC Zwolle United, PEC Zwolle, IJsseldelta Stadion, PEC Zwolle Street League

Deel deze pagina:

Gerelateerd nieuws